10 oktober 2010

IKEA shoppinglista..

Tyger. Ett rött-vitt tyg ska med hem. Tänkte sy jul-gardiner till köket, hiss-gardiner eller "rullgardiner", så då ska vi se vilket tyg som ser bäst ut i verkligheten.



Ett vitt överdrag till vår Ektorp Tullsta fåtölj..
..och kanske ett rött till vår Jennylund.. Ser ju mysigt ut sådär till julen, eller vad tycker ni?
Med en vit virkad pläd i, tillsammans med vår vita ektorp soffa?!
Denna bokhylla, till vårt sovrum. Finns i tre färger. Vit, gråbrun och svartbrun. Gillar denna färg bäst. Tyvärr har vi säng i svartbrunt..men man kan väl blanda?! :)
Och ett till tyg. Skulle passa i toaletten på övervåningen. Fanns bara på svenska IKEAs hemsida, inte finska. Får hoppas att det finns i butiken iallafall..
Likadant med julsakerna. På IKEAs svenska hemsida firar dom jul för fulla muggar. Inte på finska, hmm.. får hoppas att dom plockat fram sina julsaker iallafall.
I såna fall ska jag också köpa ljusstakar, dessa..
Och sen alla impulsköp förstås! ;)

3 kommentarer:

  1. Min en arbetskamrat hade köpt möbler i den gråbruna nyansen och de var jättefina... så den färgen rekommenderas:-) Jag hittade ett tyg som jag bara måste ha sist också som ska bli till gardiner i kvisten... kul med lite förnyelse. Hoppas ni får en trevlig shoppingdag!

    SvaraRadera
  2. Vilken tur att mamma visade din blogg åt mej! Här kommer jag definitivt att fortsätta titta in och njuta av bilder och text! :)

    Sandra

    SvaraRadera
  3. Men det låter ju bra Maria, då blir det nog säkert den gråbruna!:) Vi får säkert trevlig shopping, det brukar det ju bli på IKEA.. :)

    Tack Sandra! Va roligt! Du är jätte välkommen att fortsätta titta in här hos mig!

    Kram Linda

    SvaraRadera