4 april 2014

Två korgar fina.

Nyaste nytt in the house. Två korgar. En till köket och en till vardagsrummet var tanken. Så ska vi se sen då hur de flyttas runt i hemmet.
Jag var egentligen på jakt efter en naturfärgad korg, men råkade hitta den här svartrandiga på samma gång, och föll pladask!

 

 Korgarna har jag beställt från HM. De var mycket större än jag trodde att de skulle vara när jag beställde dem, detta är nämligen den mindre storleken, så jag blev glatt överraskad!
 
 
Fredag och solsken, underbart. Jag och Molly har gjort en turné idag. Vi har hälsat på gamla arbetskamrater, handlat mat, agerat budbil, handlat en födelsedagspresent och druckit kaffe. En bra dag som snart blir ännu bättre när pappan i huset kommer hem.

6 kommentarer:

  1. Dem var fina! Måste kanske klicka hem ett par sådana jag med! Perfekta att ha tidningar, filtar eller andra småsaker i!

    Hälsningar Alicia

    SvaraRadera
  2. Jättefina. Nu testar jag att kommentera via min IPhone Kram på dig.

    SvaraRadera
  3. Har också spanat in de där korgarna ett flertal gånger. Hur är de i stabiliteten? Funderar på att ha min lille pojks leksaker i dem men det kanske de inte håller för?
    Med vänliga hälsningar Emma

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag tycker faktiskt stabiliteten är riktigt bra. Eller vad ska man säga, klart de inte är lika stadila som en plastlåda. Men för det låga priset tycker jag att de var riktigt STORA och stabila. Över förväntningarna helt klart!

      Radera
  4. Sen är de ju bra mycket snyggare än en plastlåda :) kul att följa din blogg, är inne här dagligen! Emma

    SvaraRadera
  5. Passar ihop med inredningen gör de också och med handtag lätta att ta med från rum till rum! ;)

    SvaraRadera