7 april 2014

Design by Fia Lotta Jansson

Ni kanske minns då jag skrev om att jag skulle göra min tatuering, att jag skrev att den var specialdesignad av en väldigt talangfull kvinna, Sofie.

Inte nog med att hon designat min tatuering, dessutom gör otroligt fina prints, som man kan köpa i hennes Etsy-shop. Denna vecka har hon dock ett ´special tillfälle´, då man kan maila sin beställning direkt till henne, ifall man tycker att det är för krångligt att handla på nätet. Själv är jag sugen på flera av hennes fina prints, ni hittar dem här.



Så här skriver hon själv:
" Drar du dig för att köpa över nätet och tycker det är invecklat att registrera dig för att kunna handla?
 Jag tänkte ha en one week special - beställ bokstavsillustrationer per mail inkommande vecka!
"Print-at-home" prints
Under denna vecka, från fredag 4 april till fredag 11 april, kan du beställa printklara pdf-filer direkt till din inbox. På det här sättet kan du smidigt printa hemma och byta väggkonst förmånligt och så ofta du vill.

Maila mig på fialottajansson[at]gmail.com och berätta vilka bokstavsillustrationer du vill ha. På min blogg, www.fialottajansson.com, hittar du alla illustrationer du kan välja mellan. Jag svarar med inbetalningsinfo tillsammans med de print-filer du vill ha. Det finns gamla godingar och flera nya designs att välja mellan! Köp flera printdesign medan du är i farten! Bokstavsillustrationerna kostar 4,50 € / print, eller köp 5 betala för 4.

Det här är en nedladdnigsbar handritad print som du kan skriva ut hemma ENBART FÖR PRIVAT BRUK. Du får skriva ut designen så många gånger du vill för att ge till vänner eller familj som gåva, men du får inte på något sätt sälja eller vidaredistribuera designen.


Efter denna vecka kommer bokstavsillustrationerna att finnas till försäljning i min Etsy-shop (fljdesign.etsy.com). 

Under samma vecka kan du delta i en giveaway. Två vinner varsin valfi bokstavsillustration som en tryckt A3-print. Och två får tröstepris.  Mera info HÄR.


Om Fia Lotta Jansson Design
Jag heter Sofie Björkgren-Näse och jag frilansar som lettering artist/bokstavsillustratör.
Jag är öppen för beställning, så om du har ett projekt som behöver handskrivna bokstavsillustrationer, såsom en logo, en bloggbanner, bröllops- och annan festgrafik eller liknande, är du välkommen att ta kontakt med mig på fialottajansson[at]gmail.com. Jag håller även lettering workshops Fråga gärna om du är intresserad att ordna en workshop för ditt företag, din skola eller förening. Kika in på www.fialottajansson.com för att se portfolio.

_______________________________________________________

Inlägg i samarbete med fialottajansson.com

2 kommentarer:

  1. 4-11.3?? Eeh... De var ju för en månad sen...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Så klart ska det vara april, bra att du är uppmärksam! :)

      Radera